pátek 5. září 2008

Hopsa hejsa do... Edinburghu

Minuly vikend jsme byli na vylete v Edinburghu, kteremu vsichni anglicane a Skoti rikaji Edinborou takze jsme chvili nevedeli jestli jsme ve spravnem meste. Ale jen co jsme cestou z letiste prosli kolem prvni hodpody, uvideli napojovy listek citajici 200 ruznych druhu malt whiskey a uslyseli zivou muziku, tak jsme vedeli, ze jsme spravne. Ale jelikoz oba se Silvou mame ted dalsi anglickou depku, tak vam o Edinburgu nic nenapisu a radsi se podivejte na fotky, ktere jsou moc hezke a neni z nich videt, ze v sobotu nam prselo dvakrat a v nedeli jen jednou (za to cely den!). Tak! A mate to a ja jedu domu. Jen nevim jestli mam jet autem nebo si pujcit lod, protoze tady uz 4 dny souvisle prsi a voda je vsude. Ja tuhle zemi proste miluju!!!

3 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Krásný fotky. Ani se mi nechce nic věřit o té anglické depce! A koukám, že se vám tam aj jednou vyjasnilo. Je to krapánek šedivo zelené město. Ale pěkné, ne?

Unknown řekl(a)...

Ahoj Andulino. Jsem rad, ze se ti fotky libej. Dalo to celkem praci v tom seru, sedu a desti neco poradneho nafotit. A jak nam nakonec vysvitlo slunce tak se cely mesto uplne rozzarilo a my fotili jak divy :-)

Unknown řekl(a)...

ja si rikala na co seres a ono to bylo sero. Ty hacky a carky jsou fakt...uzitecny :-)