pátek 30. října 2009

Podzim

S padajícím listím i naše výkonnost upadala. Zatímco Báša se marně snažil v několika zbývajících závodech porazit veterána Košíka, Silva se postupně proměnila na stroj do kterého se jednou stranou jídlo vkládá a tou druhou to ovšem nějak nevypadává, což způsobuje určité problémy. Např, že Silvu je doma možné zastihnout pouze na dvou místech a to v kuchyni a …



Nicméně, nechme Silvu vybírat kočárek na eBayi a pojďme se podívat jaké byly ty podzimní Oblže. Do Slaného za Kejkolem se sjeli především pamětnící a znalci. Terén lahůdkový, mapa kvalitní, stavba tratí dobrá, pořadatelsky trošku křeč a počasí na pí.. . Tak by se to dalo shrnout. Když si člověk nevzal mapník (zvlášť Báša zmlsaný anglickým nepromokavým papírem), tak to byla celkem bitva udržet mapu pohromadě a neskládat si během závodu mokré puzzle. Ostatně, co z mapy zbylo můžete zkouknou níže.



Do Říčan na mapu Jureček dříve Údolí Raků se sjeli už jen pamětníci. Znalci zůstali doma nebo jeli závodit do říše s velkým R. Terén zapráskáný, mapa obsahovala několik zajímavých časoprostorových bran, stavba tratí dobrá, pořadatelsky hodně těžká improvizace a počasí pusinkové. V kombinaci s perfektním zázemím koupaliště, to ale byl moc pěknej závod. Báša ten den zvládl dokonce dvě tratě. H21L a HDR. Jelikož veterán nedorazil, nebylo proč se vyčerpávat a tak se soustředili společně s Vašíkem Hojným hlavně na vítězství v HDR. Od začátku jsme do toho bušili hlava nehlava. Dokonce jsme i chvíli běželi. Malinko jsme se zasekli u potoka a celkem dlouho nám trvalo ražení. Tatínek Michal na nás šetřil a nechtěl koupit SI9 čip. Myslím si, že to byl hlavní důvod, proč jsme nevyhráli a skončili s 25 minutovou ztrátou ve třetí desítce. Příště ale určitě vyhrajeme! Mapu HDR tady bohužel nemám, protože si ji vzal Vašík domů a tak můžu ukázat jen nudnou H21L s postupy lůzra, který od vítěze dostal na middlu 8 minut.



Na sever Čech jsem vyrazil s veterány. Na start to bylo 3 km a byla to KLASIKA! A jak lépe zakončit sezónu než pořádným žaketem, že?! Povedlo se. Ještě navíc jsem při závodě v jednom ze sešupů ztratil hodinky, takže jsem si pobyt v lese prodloužil o jejich hledání, ale štěstí mi přálo a hodinky jsou na světě. Málem jsem sice nedošel zpět na shromaždiště avšak přežil jsem díky 1/4 tatranky a housce se salámem. Tímto bych chtěl poděkovat Pájovi a Hance Stehnové a zároveň Kotlíkům doporučit aby příště už zajistili autobus!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Oprava pravopisu: zatim co = zatimco, nic mene = nicmene, hlava ne hlava = hlava nehlava.
:-).

Unknown řekl(a)...

O prave no. Díky za připo mínky a ná vště vu :-)