čtvrtek 25. srpna 2011

Co bolí to ... vyhnije!

Občas si nejsem jistej jaký názor mám mít na danou politickou situaci, stávku odborů nebo koaliční krizi. V jednom si ale jistej jsem na 100%. Doktor kterej nepozná že má pacient v koleni zaraženej centiemtrovej klus klacku by měl vrátit diplom!!
Začalo to na Botasu, kdy jsem si v lese narval koleno do klády. Kláda zapraskala, kalhoty se trhly, koleno zabolelo, trochu krve odkáplo ale jinak dobrý. Dva dny na to, mě koleno začalo pobolívat trochu víc a začalo tak trochu měnit tvar. Když už ani růžová tabletka nezabrala vyhledal jsem nejbližšího chirurga a "náhoda" tomu chtěla, že jsem kápnul na pana Trávníčka. Ten mi bez jakýchkoliv okolků zarazil CHIRURGICKÉ NŮŽKY přímo do boule a za mého bolestivé skučení vymačkal z rány asi tak litr hnisu. To mu ještě nestačilo a řekl si sestře o skalpel. Podotýkám, že vše se odehrávalo bez umrtvení. Bolest jak prase! Po jeho zákroku jsem byl úplně vyřízenej a odkulhal jsem domů. Další dva týdny rána neustále hnisala a bolela. Vyzkoušel jsem všechno od antibiotik až po Višňovou mast až jednoho dne, dva týdny po zákroku při sprchování jsem ohnul koleno a hle?! Co si z kolene vyskočilo!

Tímto chci jednoznačně napsat že MUDr Jan Trávníček má buď zrakovou vadu a nebo své práci nerozumí. Takže neděkuju a odejděte pane doktore!

1 komentář:

papn řekl(a)...

Slusna klada!