neděle 9. srpna 2009

Botas 2009

Odběhali jsme Botas. Hlavní partner závodu promine, ale třídenní závody na Vysočině vždy byly jsou a budou Botas i kdyby HSH začalo vyrábět cvičky. A k Botasu neodmyslitelně patří počasí pod psa. A když pod psa tak pod Matouše. Nějak nás to zaskočilo a tak na celodenní sobotní liják jsme nebyli připraveni ani my ani náš chlupatý miláček. Ale postupně. Páteční seznamovací etapa byla celkem pěkná jen postupy kolem či skrz oplocenku byly nic moc.


Na druhou stranu páteční seznamovací večer u stánku měl neopakovatelné kouzlo zvlášť pro nás, co jsme byli tak trochu mimo (a tím nemyslím v Anglii). Sobotní etapa pak tvrdě v rytmu Jožin z Bážin a Já volám ať prší ještě.


Kvalitu večerní akce ve stánku nezapomenutelně zachytilo oko Jaromírova fotoaparátu. Za zmínku stojí poměr vypitých piv k poměru účastníků.


Na rozdíl od nás to předseda táhl až do rána a těch piv jistě bylo mnohem víc o čemž svědčí jeho druhá a také poslední fotka z téhož večera.


Třetí etapa už byla za slunného počasí, přesto ta nežnější polovička naší dvojice vyněžnila a do lesa nenastoupila. Já jsem zabojoval a po dlouhé době se mi v ČR podařilo dokončit vícedenní s hendikepem.

Tak za rok zas. Se stanem, s Matoušem a s kočárkem :-)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Gratuluju k malému angličákovi. nebo angličance?
Torouš

vendy řekl(a)...

no nene :) no hurá! gratulace :)

Unknown řekl(a)...

Diky moc Torousovi a Zofce. Slibujeme, ze vas budeme pravidelne informovat o vyvoji maleho Basusatka a na prelomu leden/unor 2010 to nalezite oslavime.